Om

Midt i hjertet af København ligger Andersen’s Begravelsesforretning, som er ejet af Examineret Bedemand Henrik Correll Andersen, der har rig erfaring ind for branchen, Bedemand Henrik Correll Andersen er kendt for at holde et godt og forstående overblik over den svære situation. Det er altid dit ønske der er i fokus, og vi giver plads til de svære følelser, der følger med et dødsfald i familien. Hos os er der fokus på tillid og tryghed.

Foruden en dyb forståelse og kyndig vejledning har vi også specialiceret os i et bredt udvalg af kister og urner. Vi kan tilbyde både bio-, keramik-, træ- og søurner – alt sammen sammen i mange forskellige former og farver. Uanset om du vælger en kiste eller en af vores mange urner, står vi altid garant for at dit valg er konstrueret i gode og forsvarlige materialer. Vores kister er alle polstret og har madras, hovedpude og overlagen.

Andersen’s Begravelsesforretning er det rigtige valg for dig i københavnsområdet, der ønsker en tryg og tillidsfuld hjælp i den svære situation, du og din familie står i. Vi sørger altid for at der er plads til alle de følelser et dødsfald bringer med sig, og vi håndterer de praktiske udfordringer for dig.

Theme: Overlay by Kaira HCABEGRAVELSE.DK
Blegdamsvej 78, 2100 København Ø